NK einduitslag

Stoere giggers,

 

Wij kunnen met elkaar vrijwel alle weersomstandigheden aan. Windkracht 7 op open water is een te groot risico. Wanneer gebeurt dat nou in Nederland? Dit jaar net iets te veel. Nu al twee keer tijdens DPGA genomineerde wedstrijden. Dit betekent dat we in plaats van 8, 6 genomineerde wedstrijden varen dit jaar. Het DPGA reglement is duidelijk. De 2 aftrekwedstrijden blijven staan. Terwijl bijna alle plekken nog konden veranderen in de laatste wedstrijd is de uitslag nu bekend en zit het NK erop!!!!! VEEL TE SNEL!! Daarom zijn we blij dat de MPM organisatie onze top 5 een wildcard geeft om nog 1x tegen elkaar te strijden. Ons voorstel is dan ook om de NK prijsuitreiking te doen op zondagmiddag 5 november bij de MPM ongeacht of de teams meeroeien…. daar met elkaar een feestje te vieren en onze kampioenen te eren!!!!! We horen graag snel of de kampioenen aanwezig kunnen zijn.

 

Kampioenen gefeliciteerd!!!! Wat een tijden zijn er geroeid dit jaar! Wat was het spannend!

 

 

Aanmoedingsprijs gaat naar: de mannen van T.I.O.G.

Motivatie: Deze vereniging weet in een korte revival periode de Rotterdamse krachten te bundelen. Met de niet lullen maar roeien mentaliteit laten ze een strakke curve naar boven zien. Geen woorden maar daden en staan de mannen op plek 6 van het klassement. R.E.S.P.E.C.T.!

 

Tot slot, hebben wij als DPGA ook weer wijze lessen geleerd, we gaan dit met alle verenigingen evalueren. Voor 2018 staan geweldige evenementen op stapel. Daarover meer 5 november. Tot dan!

 

Groetjes,

Bestuur DPGA