Helaas GEEN Muiden-Pampus-Muiden in 2020 !!!

Lieve Roeiers,

Het bestuur van Stichting Muiden Pampus Muiden (MPM) heeft helaas moeten besluiten om dit jaar geen MPM 2020 editie 29 te organiseren.

We vinden het natuurlijk niet leuk om na 28 jaar zomaar een jaar te moeten overslaan, en we balen er ook goed van om dit te moeten mededelen. Als een van de leidende en en het drukst bezochte roei-evenement in Nederland biedt de huidige situatie rondom het Corona virus en de bijbehorende adviezen van de Nederlandse overheid het bestuur geen andere keus dan MPM te annuleren.

Wij hebben als bestuur nog overwogen om een sportief 1-daagse roeiwedstrijd te organiseren, zonder een MPM-tent met band en horeca, waarin de adviezen van de overheid duidelijkheid geven wat wel en niet kan.

Gezien de populariteit van MPM onder jullie roeiers verwachten we nog steeds een grote interesse en deelname en kan de drukte die ontstaat in Muiden, een dilemma vormen voor haar bewoners en middenstand. gezien de beperkte horeca capaciteit en regels die daarvoor gelden.

Het bestuur van MPM neemt door annulering dan ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat MPM niet kan ontaarden in een hot-spot van besmettingen, zowel voor de roeiers, de toeschouwers en onze vrijwilligers.

Hou elkaar alsjeblieft in de gaten, blijf voorzichtig en vooral gezond want dit moet toch weer overgaan?

Alles voor de roeiers! Tot Muiden Pampus Muiden!

Hartelijke groeten,
Het bestuur van MPM.